Vrouw zoekt naar een man voor sex

vrouw-zoekt-sexNa een hele tijd geen sex te hebben gehad ben ik er wel weer aan toe, en ik vind deze site best vrouw vriendelijk en daarom ga ik het proberen. Vrouw zoekt naar een man voor sex, ik ben deze oproepen al wel vaker tegen gekomen op deze site. Maar wie wat te bieden hebt dat moet je als man gaan ontdekken. Ik wil je hier alvast een voor proefje geven van wat je bij mij kunt verwachten. Ik ben een romantisch persoonlijkheid. Hou van samen wat drinken op een leuk terras. Ik ben zelf ook een leuk terras met uit zicht op een mooi landschap. Ik ben iemand die graag geniet en dit kan zijn van wat drinken samen. Maar vind het ook fijn om te vrijen. Ik ben geen wilde maar weet wel de juiste plekken te raken. Kan genieten van het feit dat je me je pik laat verwennen met mijn mond. Hierbij kan ik hem heel ver in mijn keel laten glijden. Ik hou van deep troaten. Vind het heel fijn om mezelf te laten likken, je mag er een vinger bij doen dan kan ik ook heerlijk klaar komen. Kom wel vaak nat klaar, en het spuit ook wel eens. Hier moet ik wel heel geil voor zijn, maar dat ligt aan de omgeving en aan mijn sex partner. Een man moet kunnen begeren, niet iedere man kan dat. Maar me laten voelen dat het op dat moment om mij gaat en dat er niets tussen ons zit. Zelfs geen zuurstof, helemaal op elkaar in gaan dat is wat ik fijn vind en wat mijn voorkeur ook heeft! Ik vraag wel van een man dat hij gesteld is op hygiene en eerlijkheid en respect vind ik belangrijk naar elkaar toe. Kun jij je eigen hier mee verenigen dan heb ik heel graag contact met je. Hoe we dat gaan doen kunnen we eens overleggen, ik spreek je vlug hoop ik. Wil jij in je eerste bericht ook melden wat voor jou belangrijk is in eventueel ons toekomstige contact? Zou het prettig vinden om een beetje een beeld bij jou te krijgen, net zoals ik dat nu bij jou heb gedaan. xxxjes!

sexbericht-versturen